OM OS

MØBELBØRSEN er et selvstændigt og uafhængigt møbelhus, som ejes af Michael & Marianne Larsen, og som første gang slog dørene op den 26. april 2018, belliggende i størstedelen af det tidligere Kvickly i Frederikssund. Skæbnen ville efterfølgende at ejendommen blev solgt ultimo 2021, og vi var derfor nødsaget til at finde andre rammer. Det var derfor vores store held, at lokalerne på Carlsbergvej netop var blevet ledige! Vi er nu rykket ind i et meget spændende hus, hvor der – de sidste ca. 25 år – har været møbelforretning (første gang som Aagesen Møbler/Idé Møbler) Med vores nye butik har vi fået et endnu mere spændende opland og nogle helt andre og meget større rammer at kunne præsentere vores sortiment i. 

FRI LEVERING
ved køb over kr. 5.000

Vi har – stort set – ingen leveringstid, da størstedelen af vores sortiment er unikke varer, som vi sælger direkte ”fra gulvet”.
Samtidig tilbyder vi at levere, samle og sætte dine nye møbler helt ind på plads! Køber du for 5.000,- eller derover er det ganske gratis. (For køb herunder tager vi 300,- i levering)